Clairvoyance & Spirituel vejledning

Afdødekontakt

Dét at miste en man har kær, er af en underlig størrelse. Vi fyldes med savn, og samtidigt ofte spørgsmål omkring, hvad der egentlig sker efter døden og ikke mindst, hvad der bliver af dem vi har mistet.

Jeg tilbyder som medie, at lave afdøde kontakt, hvis du har:

  • Brug for at kontakte en afdød?
  • Uforløste spørgsmål til en afdød?
  • Brug for at få bekræftet tilstedeværelsen, af en afdød?
Om afdøde kontakt

Jeg giver, efter aftale med dig, dine kære afdøde lov til at bruge mig som medie.

90% af tiden, vil der være hul igennem. Men der er ingen garanti for at det er lige præcis den afdøde du ønsker kontakt med, der kommer igennem.

Jeg tilbyder to forskellige slags afdøde kontakt, som du kan læse mere om under »Afdøde kontakt m. foto og fornavn« der sker via mail, samt »Online afdøde kontakt« på live chat.

Se eventuelt også de »Etiske regler« for mit arbejde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal der gå en bestemt tid, fra at afdøde er afgået ved døden, til at man kan tage kontakt til afdøde?
Ja, men det er meget individuelt hvor længe man skal vente med dette. Mange mener at der går 1-2 år, før afdøde er klar – og så er klienten også klar. Afdøde skal finde sig til rette, i sit nye.

Hvad er forskellen på clairvoyance og afdøde kontakt?
Clairvoyance går ud på, at jeg som clairvoyant, kontakter dine guider fra den åndelige verden, for at viderebringe information til dig. Det kan dreje sig om nogle konkrete problemstillinger i dit liv, som du ønsker hjælp til eller svar på, fra den åndelige verden – det videreformidler jeg til dig, igennem en clairvoyance – (læs mere under clairvoyance). Afdøde kontakt går ud på, at jeg bruger min krop som medie, for at bringe kontakt til dine afdøde, og videreformidle beskeder til dig.

Er det muligt at købe gavekort til afdøde kontakt?
Nej, det er ikke muligt. Det at ville have kontakt med afdøde, er en individuel oplevelse, som man helt selv skal beslutte at man er klar til.

Kan jeg få kontakt til lige præcis den afdøde jeg ønsker?
Som udgangspunkt, ja, men som skrevet før, så er det ikke altid afdøde ønsker at bruge mig som medie, eller er klar til kontakt.

Afdøde kontakt med Foto og Fornavn

Denne form for afdøde kontakt, er den som tapper mindst på mine energier, da jeg kun tillader den ene afdøde som du har valgt at ville forsøge at få kontakt til, at bruge mig som medie.

Dette foregår over mail, og uden videre korrespondance. Jeg tager kontakt og viderebringer informationen til dig som klient. Du er velkommen til at give feedback i en mail retur efterfølgende.

90% af afdøde vil gerne i kontakt gennem mig. De sidste 10% er afdøde, som enten ikke er klar til kontakten, eller som ikke føler for at bruge mig som medie.

Det er vigtigt at huske på, at afdøde stadig er den sjæl som betrådte jorden i sit fysiske legeme før døden, og som nu blot er foruden det fysiske legeme.

Så når jeg som medie, forsøger at kontakte en specifik afdød, kan det sammenlignes med at jeg kommer og banker på deres dør i hjemmet, og beder dem åbne fuldkommen op for mig som medie. Det er ikke alle afdøde der er interesseret i dette, men langt de fleste er.

Denne form for afdøde clairvoyance, foregår hvor du som klient sender mig et foto af afdøde over e-mail, samt fornavnet på denne person. Det er tilladt at stille 1-3 spørgsmål til afdøde, som sendes sammen med fotoet og fornavnet). Afdøde skal dog have været død, mindst 1-2 år.

*) OBS: Er der flere med på billedet, skal du blot fortælle mig hvem på billedet, det er du vil have kontakt til. Du må ikke fortælle mig om din relation eller andet til afdøde. Jeg skal udelukkende kun have et foto, samt et fornavn på afdøde og eventuelle spørgsmål.

Afhængigt af travlhed kan denne ydelse tage lidt tid, men jeg bestræber mig for at der højst går mellem 3-7 dagen inden du får respons fra mig, over e-mail.

Pris kr. 450,- inklusiv moms, og 1-3 spørgsmål til afdøde.

Prisgaranti

Der ydes altid prisgaranti, på afdøde kontakt hos mig.
Dette indebærer, at du vil få den fulde beløb tilbage, hvis afdøde ikke ønsker at benytte mig som medie.

Kontakt mig

Afdøde kontakt Online

Online live seance på 45 minutter.

Denne form for afdøde kontakt, er mere omfattende for mig som medie, og jeg skal intet bruge fra dig, hverken fotos af afdøde eller andet.

Med denne form for session, åbner jeg mine kanaler fuldstændigt, for de afdøde der måtte ønske kontakt med dig.

Nogle gange kommer flere afdøde igennem, andre gange er det måske kun én afdød der kommer igennem.

Med denne type session, er det dog muligt for dig, at deltage i seancen på skrift, da vi benytter chatfunktionen, på det bookede tidspunkt.

Dette kan være en fordel, hvis man har noget man gerne vil kommunikere med sine afdøde, og ikke kun har spørgsmål man vil have besvaret, uden at kunne spørge videre ind til det.

Det er altså muligt for dig som klient, med denne type session, at deltage i seancen, mens afdøde benytter mig som medie. Bemærk at afdøde skal have været død, mindst 1-2 år.

Intro pris kr. 850,- inklusiv moms, live seance & korrespondance .

Prisgaranti og udeblivelse

Der ydes altid prisgaranti, på afdøde kontakt hos mig.
Dette indebærer, at du vil få den fulde beløb tilbage, hvis afdøde ikke ønsker at benytte mig som medie.

Ved udeblivelse til en booket tid, uden at aflyse senest dagen før, vil beløbet ikke blive tilbagebetalt.

Online Booking Online session

Jeg tilbyder også
Clairvoyance & vejledning
Orakel kortlæsning
Salg af krystaller

Facebook anmeldelse

Nynne fik i dag et billede og et fornavn på en afdød jeg gerne ville have kontakt med, med det samme fik hun ind at han…

Slået op af Elna Marie GyldenfredSøndag den 17. juni 2018

Alle anmeldelser Facebook siden


DEL SIDEN