Salg af krystaller, sten og tilbehør

Krystaller & Sten

Her finder du informationer om hvordan du køber krystaller, sten og tilbehør via min lukkede Facebook gruppe. Er der noget du er i tvivl om, kontakter du mig bare, enten via Mail/Besked, eller via Privat Besked fra Facebook Gruppen. -Nynne Sommer


Yderligere information

Salg af Krystaller, sten og tilbehør

Salget foregår udelukkende via den lukkede Facebook gruppe »Krystaller og sten – Clair de Lune«, kan du købe krystaller, sten og tilbehør.

Først og fremmest skal du ansøge om at blive medlem af den lukkede Facebook gruppe, hvis du ikke allerede er det.

Under billeder i Facebook gruppen, er der er beskrivelser med priser på de afbillede sten. Spørg hvis der er noget du søger, og ikke kan finde. Hvis du har spørgsmål om en sten, eller andet, kan du sende mig en Privat Besked inde fra Facebook gruppen.

Krystaller og sten

Regler og informationer

Det vil være muligt at oprette kurv hos mig, til udgangen af hver måned, så der først betales på lønningsdagen, den kommende måned.

Når du opretter en kurv, kan du i løbet af måneden få de krystaller du ønsker at købe, lagt deri. Inden vi rammer lønningsdagen, sender jeg en opgørelse ud med afregning af kurvens indhold samt porto.

Det er selvfølgelig muligt at afslutte din kurv før tid, hvis du ønsker dette.

Kurven er bindende!

Du skal minimum have for 50,- i kurven, da det skal kunne betale sig for mig i pakke materialer, i form af kasser, organzaposer, gaveposer og gaver. Springer du fra din kurv, vil det ikke være muligt at oprette kurv igen, men kun at købe ved betaling med det samme.

Vigtigt – Husk!

Husk at tage billeder, screenshots eller notér (eller hvad der måtte fungere bedst for dig), hvad du har i kurven, da udsolgte opslag slettes. Jeg får mange beskeder fra folk, der ikke ved hvad de har i deres kurv. Hvis 30-40 personer beder mig skrive om de 10-15 sten i deres kurv, tager det meget af min tid.

Reklame forbud

Det er IKKE tilladt at reklamere i Facebook gruppen, med mindre du har fået tilladelse af mig først.

Forsendelse

Alle pakker sendes med DAO.
Med mindre andet ønskes af dig (på eget ansvar).

Fragtpriser
0 – 5 kg 48,- kr.
5 – 10kg 65,- kr.
10 – 20 kg 140,- kr.

DAO er inklusiv Track and Trace, samt forsikring.

Bemærk - Vigtigt

Brug af krystaller og sten, kan IKKE erstatte et nødvendigt besøg hos lægen, eller medicin.

De er blot hjælpemidler, til de skavanker man nu måtte have, fysisk såvel som psykisk.

Facebook gruppe

Salg af krystaller, sten og tilbehør

Krystaller og sten


DEL SIDEN